4144 03 12 2018 03Geuko had niet zo goed geslapen en was een paar keer wakker. Vanmorgen had hij ook niet zo veel energie als anders. Juf heeft haar 'programma' aangepast en heeft Geuko eventjes laten schrijven en daarna mocht hij met kinetisch zand spelen. Wel met beide handen!
De FES Bike hebben we overgeslagen. Geuko had echt geen zin. Hij kreeg ook steeds meer kikkers. Vlak na het eten kreeg Geuko het ineens erg benauwd. We kregen in eerste instantie het slijm niet weggezogen. Na wat hoesten, druppelen en kalmeren knapte het wat op. Je staat dan weer met beide voeten op de grond en beseft weer hoe kwetsbaar onze Geuko is. Hij kan ervan stikken als we niet adequaat handelen. 'Gelukkig' hebben papa en mama genoeg mee gemaakt en lukt het nog steeds om Geuko te helpen.
We zijn wel gewoon naar aquatherapie gegaan en dat ging, op extra uitzuigen na, goed! Wel een beetje rustiger aan gedaan. Oma was bij Gijs gebleven en bij thuiskomst hebben beide jongens gezellig gespeeld met oma.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.