4142 03 12 2018 01Maandagochtend zijn papa, Geuko en de verpleegkundige vertrokken naar het UMCG. We hadden een afspraak voor een röntgenfoto van het ruggenmerg ivm de Scoliose. Na de foto een afspraak met de orthopeed om het 1 en ander te bespreken. Daar is niet veel nieuws uitgekomen. Beter dan slecht nieuws laten we maar zeggen.
We hebben kunnen regelen dat we ook gelijk, i.p.v. woensdag, de therapieën konden krijgen. Zodat we niet woensdag weer moesten komen. Dus vervolgens hebben we ergotherapie en fysiotherapie gehad. Dat ging allemaal goed.
Eenmaal thuis moesten papa en mama even aan aantal zaken regelen voor het tv programma maar daar was Geuko het niét mee eens. Meneer was erg opstandig. Gelukkig verdween de donderwolk na enige tijd en konden we de dag nog gezellig afsluiten met een spelletje samen die hij van Sinterklaas gekregen had.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.