7390 08 06 2023 01 kleinVanmorgen Geuko kon het nog een beetje rustig aan doen en begon daarna aan zijn huiswerk. Het lukte allemaal niet zo als anders want ook Geuko was best moe nog.
Gelukkig lukte het weanen wel, 6 minuten in 1x gehaald.
Na de lunch kon alles in sneltrein vaart weer beginnen. Eerst met papa naar fysiotherapie en daarna alles klaar maken voor de wandelvierdaagse. We hadden alles op tijd gereed en konden mooi op tijd aansluiten bij de groep. Helaas viel al vrij snel de groep weer uiteen en raakten Geuko en nog een paar klasgenoten steeds verder achter. Er werd niet gewacht. Het tempo lag weer zo hoog, er waren ook meerdere klasgenoten die het niet konden bijbenen. Het was te zien aan hun gezichtjes dat het plezier eventjes was verdwenen. Omdat het niet te doen was om weer terug bij de groep te komen besloten ze ook een stukje af te snijden omdat de lol er wel een beetje van af was.
We zijn ontzettend trots op onze beide jongens en de kids van 'ons' groepje dat ze het wel allemaal hebben uitgelopen! Morgen de laatste dag en daar maken we zeker een feestje van!