7401 20 06 2023 01 kleinAfgelopen nacht sliep Geuko redelijk. Hij was al wakker voordat oma er was. Gijs mocht wat later naar school i.v.m. een schoolreisje en Geuko kon ook nog even rustig aan doen. Oma maakte Geuko helemaal klaar om in de rolstoel te gaan. Na het ontbijt ging Geuko zijn huiswerk maken. Er staan nog een paar dingen ter afsluiting op de planning in groep 6. Waaronder nog een topografie toets. Geuko heeft het zo snel onder de knie. Soms moet mama zelfs langer nadenken dan Geuko. Hij kan precies aanwijzen op de kaart waar Emmeloord ligt of Zutphen.
Aan het einde van de ochtend gingen Geuko ook nog eventjes weer los van de beademing. Dat lukte 6 minuten! Eigenlijk zonder problemen. Heel knap.
De temperatuur liep aardig op maar Geuko wilde wel graag lopend naar fysiotherapie. In de bus leek het hem nóg warmer. Hij had wel gelijk. Bij de praktijk ging Geuko in de loophulp en liep zelf een heel stuk. De zweet druppels liepen van zijn gezicht. Maar het ging wel goed. Thuis had de ergotherapeut weer een kliederklusje voor Geuko bedacht en daar had hij wel zin in. Twee nieuwe recepten om slijm te maken waarvan 1 mislukte en 1 geslaagd was! Kliederen is echt helemaal Geuko zijn ding. Het kan hem niet vies genoeg.
Ondertussen lopen de zaken met de verzekering en de advocaat gewoon door. Er komt zelfs een gesprek met de verzekering, eindelijk! Samen met de advocaat, professor revalidatie zullen we het gesprek aan gaan binnenkort en laten zien wie Geuko is, wat hij nodig heeft en laten voelen welke strijd wij voeren dag in dag uit.
Zodra we er meer over kunnen delen zullen er dat zeker doen.