7402 21 06 2023 01 kleinGeuko sliep laat want het onweerde en regende behoorlijk. Niet dat hij daar bang voor is maar hij wilde juist niet slapen om naar de flitsen te kunnen kijken.
Vanmorgen is Geuko weer naar school geweest met de verpleegkundige. Ze hadden vandaag reken dag vertelde Geuko. Het ging allemaal prima.
Opa kwam na de lunch weer bij ons en ging mee naar fysiotherapie. Ondanks de warmte gaat dat allemaal gewoon door. Er werd niet gelopen maar in de praktijk getraind.
Geuko deed heel goed zijn best en liet ons zelfs iets nieuws zien! We waren allemaal verbaasd! Geuko ging zelf staan, deed een paar stapjes opzij om vervolgens te gaan zitten op een stoel. Op een gewone stoel! Daarna ook weer terug, eerst gaan staan, paar stapjes en weer terug op de therapie bank. Ongelooflijk knap! De therapeut heeft hem vast gehouden om te sturen en voor de balans, uiteraard. Maar hij deed het op eigen kracht. Heel knap! En gelukkig kunnen we dat met jullie delen want Opa maakte een filmpje.
Thuis was het even bijkomen van de warmte en gingen we lekker binnen zitten. IPad, chips en een kopje thee er bij en zo vloog de rest van de middag om.