7405 23 06 2023 01 kleinDonderdagochtend begon Geuko eerst met zijn huiswerk. Zijn broertje was vertrokken naar school en ging even later naar de sportvelden voor een sport en spel ochtend. Geuko wilde heel graag kijken. Puur om Gijs, wetende dat het op een voetbalveld was én heel warm. Want dat was het. Ontzettend warm, arme kinderen daar allemaal midden op het veld. Toch kwam Geuko zijn broertje aanmoedigen. Dat had Gijs ook nodig wat zo leuk vond hij het allemaal niet meer. Hij wilde graag naar huis en Geuko zocht een manier om Gijs op te vrolijken. 'Zullen we anders een ijsje halen bij de Mac'. Dat deden we.
We kregen een berichtje dat fysiotherapie niet doorging en zo was Geuko in de middag ineens vrij. De jongens speelden samen spelletjes op de ipad en vermaakten zich prima.
Vrijdag zou Geuko normaal gesproken naar school gaan maar zijn klas (bovenbouw scholen Winschoten) hadden ook sport en spel ochtend op de voetbalvelden. Geuko kon niet mee doen. Er was niks waar hij zich mee zou kunnen redden en daarom een dagje eerder weekend. Ook wilde hij niet gaan kijken bij zijn klasgenootjes. Wij hadden het idee dat hij dat ook écht niet leuk vond. Om al je klasgenootjes te zien rennen, spelen, klimmen enz en zelf verder weinig kunnen..... wij konden het ons wel voorstellen dat hij niet wilde.
Samen met de papa en de verpleegkundige ging hij naar de Decatlon voor een nieuwe zonnebril en daarna naar de grote speelgoed winkel voor een cadeautje voor Gijs. Dát wilde hij zelf regelen en daar hadden we dus even de tijd voor.
Dit weekend hebben we feest, Gijs is maandag jarig! Samen hebben we het huis versierd en staan de cadeautjes klaar. We wensen jullie een goed weekend.