7422 11 07 2023 02 kleinGeuko had (na een reeks rustige nachten) weer eens een onrustige nacht. Het was ook best weer warm.
Vanmorgen kwam oma weer om 08 uur bij ons. Eerst werd Gijs uitgezwaaid naar school en daarna kon oma aan de slag bij Geuko. Hij was al wakker want hij had oma al gehoord. Er werd weer van alles besproken en weer flink geouwehoerd. Na een lekker ontbijtje begon Geuko aan zijn huiswerk. Er was niet veel, maar toch zijn we de hele ochtend bezig geweest. Op rekenen/wiskunde zakt Geuko een beetje in scores omdat hij het best moeilijk vindt af en toe, dat kost ook wat meer tijd. Ook gingen we weer een poging doen om te weanen. Het lukte heel goed! Bijna 6 minuten los van de beademing, met goede afleiding van een spannend spelletje met mama op Roblox. Heel knap!
We gingen lekker lunchen en daarna door naar fysiotherapie. Het was warm, toch wel lopend richting de praktijk en daar heeft Geuko in zijn loophulp een flink stuk zelf gelopen! Ondanks dat hij vorige week niet heeft gelopen lukte het wel vandaag, zelfs in de warmte.
Er was vandaag geen ergotherapie dus oma bedacht om wél nog iets te gaan doen i.p.v. achter de iPad. Dat vond Geuko ook wel een goed idee en ze speelden samen met magnetisch slijm/klei.
Mama was ondertussen vertrokken naar school voor het rapport gesprek. Tevens soort afsluitgesprek met de juffen van Geuko. Geuko zijn rapport is heel netjes. Hier en daar wat aandachtspunten voor komend schooljaar. Paar vakken wat prima gaat en andere hebben een beetje meer aandacht nodig. Ook werd er gesproken over het uitstroomniveau waar Geuko momenteel op zit. Dat schommelt tussen vmbo-tl en havo! Klinkt allemaal heel goed maar gelukkig blijft hij nog zeker 2 jaar op de basisschool.
Het is ook ontzettend fijn dat Geuko zijn juf meegaat naar groep 7 (hij krijgt alleen op de vrijdag een andere juf).