7445 25 07 2023 01 kleinMaandagochtend sliep Geuko uit, ondanks dat hij ook in de nacht prima geslapen had. Hij had het vast nodig. De verpleegkundige was er wel gewoon om 08.00 uur en kon eerst even rustig bijgepraat worden en rapportage schrijven. Als je laat uit bed komt is de ochtend zo voorbij. In de vakantie is er maar tot 12.00 uur een verpleegkundige bij ons dus de ochtend vloog voorbij.
Na de lunch kwam er een psycholoog voor Geuko. Wij hadden haar al vaker gezien om kennis te maken en nu in de maand augustus zal zij zich vooral gaan richten op Geuko. Ze is gespecialiseerd in traumaverwerking voor kinderen door bijvoorbeeld emdr therapie. Voordat we dit traject (wat nogal zwaar is) kunnen starten moet er eerst worden bekeken of Geuko daar open voor staat en of er een klik is. Ze nam Geuko mee naar zijn kamer en is daar een poosje alleen gebleven met hem. De volgende afspraak is ook al gepland voor een volgende stap.
We besloten daarna nog eventjes naar buiten te gaan want een frisse neus halen hadden we allemaal wel behoefte aan.
Vanmorgen kregen we een berichtje van de fysiotherapeut, niet fit dus we besloten niet naar fysiotherapie te gaan.
In de ochtend vermaakte Geuko zich met de verpleegkundige. Het is allemaal nog een beetje zoeken naar een goede planning en we moeten allemaal nog een beetje onze weg daarin vinden.
Gijs werd opgehaald voor een dagje weg dus de broertjes hadden even geen 'last' van elkaar... zoals ze dat zelf zeiden.
Papa en mama konden eventjes van de gelegenheid gebruik maken om te gaan wandelen en wat werk te doen in de tuin.
‘s Middags dus niet naar fysiotherapie maar gelukkig kwam de ergotherapeut wel. Geuko was al lekker bezig geweest met mama (slijm maken) en dat nam de ergotherapeut over. Ze maakten weer een vieze smurrie. Echt Geuko zijn favoriet.
Gelukkig was het vandaag best goed weer en Geuko was in de namiddag nog lekker buiten.