BonusAfgelopen weekend deden we het rustig aan. Eventjes over de markt, boodschapje en vooral lekker thuis gamen. De week was immers druk genoeg. De nachten gingen iets beter, wel regelmatig wakker maar nu een keer niet zo vaak als anders.
Maandagochtend kwam de verpleegkundige om 07.00 uur en maakte Geuko klaar voor school. Ze heeft een uur de tijd voor de persoonlijke verzorging, medicatie/vernevelen, hoestsessies, canule verzorging, aankleden, transfer naar de rolstoel en ontbijten. Dat lukt prima, mits er geen gekke dingen tussendoor komen. Het is even hard doorwerken maar al onze verpleegkundigen kunnen dat. Even na 08.00 uur lopen we dan naar school. Geuko was nog wel wat duf en had niet zo veel praatjes.
Op school ging het prima wel moest de verpleegkundige vaker uitzuigen vertelde Geuko.
Komende week is eigenlijk een hele bijzondere week. Een fijne en gezellige afleiding van alle chaos en drukte. Onze oom en tante vliegen komende nacht vanuit Canada naar onze provincie om een weekje hier te blijven. Ze zijn vanaf het begin al zeer betrokken geweest en konden (als enige van de familie) Geuko en Gert Jan bezoeken in Baltimore USA. Er is een bijzondere band ontstaan en noemen ze met trots onze bonus opa en oma. We kijken ook erg uit naar de uurtjes samen verspreid over een paar dagen. Ze gaan uiteraard ook andere familieleden bezoeken maar we voelen ons vereerd dat ze ook bij ons langs komen.
We zullen daar meer over vertellen in onze volgende blog. Een hele goede week gewenst.