7483 6 10 2023 03 kleinDe week is voorbij gevlogen. Er is ontzettend veel werk verzet ter voorbereiding van het kort geding aanstaande dinsdag. Maandag is het laatste overleg en dan zullen we dinsdag in alle vroegte vertrekken naar Utrecht. Zoals het nu lijkt gaan we zonder verpleegkundige. Het team krijgt het niet rond en staan we er dus qua zorg er even alleen voor. Geuko gaat namelijk mee naar de rechtbank. We hebben hier uitvoerig over gesproken met de advocaat en Geuko. Hij is ondertussen oud genoeg en weet wat er gaande is. Geuko ziet het zelf ook zitten om mee te gaan. Echter.... zal Geuko de zaal vroegtijdig verlaten met mama, want het zal ook op hem een impact hebben.
Met Geuko ging het de afgelopen dagen goed. Ondanks dat de nachten niet lang zijn. De ene nacht slaapt hij wel goed, de andere nacht erg onrustig en veel wakker.
Waar het aan ligt? We kunnen er geen touw aan vast knopen. Uiteraard merkt Geuko ook de spanning in huis en heeft dit er vast mee te maken.
Op school ging het goed, thuis zijn huiswerk maken ook, de therapieën ook en zelfs het weanen gaat elke week een beetje beter.
We wensen jullie een goed weekend. Maandag laten we weer van ons horen en uiteraard ook dinsdag.