7493 13 10 2023 01 kleinZijn jullie een beetje bijgekomen?' Die vraag hebben we veel gehoord afgelopen dagen. Ook hebben we vele berichtjes ontvangen en reacties gelezen online.
Het liefst gingen we (papa en mama) eventjes een paar dagen weg. Om echt even te kunnen slapen en uitrusten. Helaas is dat niet mogelijk, het is niet mogelijk om de zorg zo lang uit handen te geven. 'Zullen we dan om en om een nachtje weg?'
Ach, ja... het is een idee en wie weet wat we nog doen.
We praten veel over dinsdag. Maar kunnen niet meer dan afwachten en keihard duimen op een goede afloop. Ook zit in ons achterhoofd 'Wat als.....' 'Hoe dan verder?'
We zijn heel blij dat opa en een vriend van ons mee gingen dinsdag om ons te ondersteunen. Dat oma bij Gijs bleef en thuis alles onder controle had. De vele berichten doen ons goed maar ook de appjes, kopjes koffie met vrienden en zelfs kaartjes.
Geuko ging woensdag en vrijdag gewoon weer naar school, nog wel erg moe maar het lukte. Juf was uiteraard wel op de hoogte maar Geuko heeft verder niet gesproken over de rechtzaak. Ook fysiotherapie hebben we gewoon doorlaten gaan. Ook al zou hij wat rustiger aan doen, bewegen blijft belangrijk. Maar Geuko deed echt heel goed zijn best en had 2 hele goede trainingen.
Ons weekend kan beginnen.
We wensen jullie een goed weekend.