Herfst kleinDe herfstvakantie is begonnen. Na een rustig weekend stapte vanmorgen een verpleegkundige binnen die erg verkouden was. We hebben in goed overleg besloten haar naar huis te 'sturen' want we nemen liever geen risico. Geuko ging niet naar school, we hadden geen afspraken. Dus we kozen ervoor om de zorg zelf te doen. Vervelend en vooral heel lastig om die grens ergens te leggen. Wanneer wel, wanneer niet? Iets om komende tijd samen goed over de praten.
Geuko had afgesproken om te spelen met een klasgenootje maar ze gaf zelf aan verkouden te zijn en dat ze steeds moet hoesten. 'Kan ik dan wel bij je komen?' vroeg ze. Super lief dat zelfs zijn leeftijdsgenoten goed nadenken over of het wel of niet kan.
Vandaag hebben we met z'n 4tjes de boodschappen gedaan en hebben we onze Halloween spullen te voorschijn gehaald. Beide jongens zijn gek op lekker griezelen.
Komende week staat helemaal vol gepland. Morgen een gezellige dag met opa en oma. Woensdag hebben we een lunchafspraak in Den Haag met iemand van de Tweede Kamer. Tussendoor 'even' een auditie gesprek over een tv programma waarvoor we gevraagd zijn. Donderdag een ander uitje en dan is het al weer vrijdag. We zullen met jullie onze belevenissen delen en wensen jullie een goede week.