7509 4 11 2023 03 kleinNadat we dinsdag het teleurstellende bericht kregen was het lastig om de draad weer op te pakken. Gelukkig gingen de gewone afspraken wel door en zo werden we terug geduwd in de dagelijkse dingen. Want een uitslag zonder motivatie is natuurlijk heel rot. Waarom, waarom, waarom? Zou de rechter dit hebben gedacht? Gevonden? Of dat? Of weet hij het niet? Worden er dingen over het hoofd gezien? Duizend vragen, geen antwoord. Zelfs tot op vandaag géén reactie binnen gekomen bij onze advocaat, ondanks meerdere pogingen per telefoon.
Wel werden we overspoeld met berichtjes, reacties online, post, bloemen en andere lieve opkikkertjes. Ontzettend lief en dat hebben we ook echt even nodig gehad.
Woensdag ging Geuko gewoon weer naar school en ‘s middags naar fysiotherapie. Opa kwam ook en bracht weer een hoop gezelligheid mee. Geuko heeft gelopen in zijn nieuwe loophulp en deed oefeningen tot zijn benen zeer gingen doen. Dat was even vervelend. Deze loophulp is eigenlijk nog net iets te groot. Te ruim om zijn middel waardoor hij meer kracht moet gebruiken om zijn balans te houden. Ook kan hij hierin niet 'hangen' dus moet hij zelf veel meer op eigen kracht staan en lopen. Dat alles is natuurlijk goed maar maakt het wel moeilijker.
Donderdag had Geuko een vrije dag door afwezigheid van de juf. Het kwam ook best goed uit want er kwam iemand langs van het WKZ Utrecht. Een huisbezoek van onze verpleegkundige van het CTB *centrum van thuisbeademing. Ze heeft de sentec gebracht (extra controle voor komende nachten) we mogen een nieuwe saturatie meter gaan gebruiken en een nieuw systeem voor de nacht beademing om condens tegen te gaan. Daarnaast is het ook fijn om even fysiek dingen te kunnen overleggen.
In de middag ging Geuko weer naar fysiotherapie met papa en een vriendje. Hij wilde al lang eens mee naar fysiotherapie om te kijken wat Geuko nou eigenlijk allemaal doet en kan. De therapeut vond het goed. Na therapie kwam hij nog gezellig even mee naar huis voor chips, roblox en muziek. Lekker samen chillen.
Vrijdag was het weer een gewone schooldag. Geuko maakte zijn lampion af en was eigenlijk ook wel heel blij dat het weekend kon beginnen.
Vandaag (zaterdag) ging hij ‘s morgens lekker de stad in met zijn verpleegkundige. Dat is echt iets waar Geuko volop van geniet. Beetje neuzen in de winkels en buurten op de markt. ‘s Middags kwam er een vriendinnetje uit zijn klas spelen en de middag vloog voorbij.
We wensen jullie nog een goed weekend.