webshop kleinHet bleef een beetje stil op de blog. Wij zaten in afwachting op het vonnis.
We kregen op 31 oktober de uitslag, zonder motivatie. Zo snel mogelijk zou dat alsnog gestuurd worden (communicatie gaat via de advocaat). Ons geduld werd aardig op de proef gesteld en de bedenktijd van 4 weken op vervolgstappen gingen al wel in.
Pas donderdag avond ontving de advocaat het vonnis. Er werd afgesproken om dit samen door te nemen op vrijdagochtend.
Papa wilde daar niet op wachten en heeft de brief samen met een vriend helemaal uitgeplozen. Gelukkig kwam de advocaat met dezelfde conclusie; de motivatie is zeer minimaal. Het lijkt er op dat de rechter het zelf ook niet weet (of heeft opgezocht) en is van mening dat het nu prima gaat met Geuko en geen risico's ziet voor de toekomst. Daarnaast, in het achterhoofd wetende, dat er sprake was van ziekte van de rechter en tijdsdruk lijkt het geheel nog al snel afgewerkt.
We laten er een weekend over gaan en maken we een plan samen met de advocaat. Hier valt namelijk nog zeker wel wat te uit te halen.
De afgelopen dagen gaat het met Geuko redelijk. De snottebellen en hoestjes komen af en toe dichtbij en dat maakt het toch best weer een griezelig seizoen. We houden rekening met grote groepen en vragen mensen afstand te houden (of om niet te komen) bij verkoudheidsklachten.
Op maandag werd de sentec opgehaald en werd er een vernieuwd systeem voor de bevochtigde beademing geïnstalleerd. We kwamen er achter dat de beademingsinstellingen te hoog stonden. Blijkbaar had Geuko dit niet gemerkt of er zat in het ouder systeem een lek. Papa paste de instellingen aan en.... Geuko sliep als een roosje. Dat was voor het eerst in weken. De nacht erna hoopten we op het zelfde maar de hele nacht heeft de beademingsmachine de melding gegeven dat de slang los zat. Dat geluidje, het alarm, laat ons wakker schrikken en direct naar beneden rennen want: de slang is los en Geuko krijgt geen lucht.
Ook Geuko werd elke keer in paniek wakker. Je zou denken, zet het alarm dan uit... maar ja, wat als de slang dan écht los is? Uiteindelijk heeft papa toch besloten het alarm uit te zetten en bleef wakker tot de volgende ochtend.
De machine moest gewisseld worden, er was iets niet goed, waarschijnlijk een reactie op het installeren van het verwarm element. Gelukkig is er een 24uurs services en kon diezelfde dag nog de beademingsmachine gewisseld worden. De nachten die daarop volgden waren rustig en vooral slapend. Wát een verademing.
Vanaf vandaag is onze webshop online. Morgen zullen we dit verder delen op onze socials. https://adaptogo.nl/
We wensen jullie een goed weekend.