7513 21 11 2023 01 kleinDe afgelopen nachten verliepen redelijk. Geuko kreeg vorig weekend de griepprik en daar heeft hij wel wat last van gehad. Hij krijgt al jaren deze vaccin dus we waren er wel een beetje op voorbereid. De nachten zijn over het algemeen weer wat beter, op wat onrustige nachten na door de prik.
Sint Maarten hebben we helaas toch maar over geslagen door de vele regen. Geuko vond dat ook prima overigens. We merken dat hij onderhand ook een beetje de leeftijd krijgt dat het niet perse meer moet.
Op school verlopen de dagen goed en ook de thuiswerk dagen gaan prima. Geuko blijft zijn best doen, dat gaat de ene dag iets makkelijker dan de andere dag.
Geuko weet inmiddels ook hoe het zit met Sinterklaas maar toch kijkt hij samen met zijn broertje elke avond naar het Sinterklaas journaal en vindt hij het maar wat spannend als er toch ineens een Piet voor hem staat. Hij mag dit jaar wel samen met ons pakjesavond voorbereiden en is daar heel trots op.
Vandaag was er een passing voor een nieuwe kuip. Geuko is zo gegroeid en alweer toe aan een nieuwe zit. Ook heeft hij regelmatig rugpijn en schouderpijn. Zodra dit begint moeten we eigenlijk gelijk een passing aanvragen wat je kan zeker 6 weken wachten tot er een afspraak gemaakt kan worden.
De kuip (zitting) is helemaal op maat. Geuko moet dan een poosje zitten in een hele grote kussen die helemaal om hem heen 'drukt' en een soort mal achterlaat als Geuko er uit gaat. Aan de hand van deze mal wordt de zitting gemaakt. Ook daar verlopen weken over voordat we werkelijk een nieuwe zitting hebben.
We hebben ervoor gekozen om niet dagelijks een blog te schrijven, pas als we echt weer iets te melden hebben. Iets leuks of juist minder leuk nieuws. We zijn namelijk druk bezig met de voorbereidingen voor het hoger beroep. Na overleg met de advocaat, een nieuw ijzersterk plan, nieuwe bewijzen rest ons alleen nog de financiƫle middelen. Daarover zullen we jullie heel snel over informeren.
Tot de volgende blog. Vergeet niet alvast een kijkje te nemen op onze eigen webshop https://adaptogo.nl/