7517 24 11 2023 01 kleinGeuko had donderdag weer een huiswerkdag. Al jaren hebben wij een goed balans in school en therapie. Geuko gaat drie dagen fysiek naar school, samen met een kinderverpleegkundige. Op dinsdag en donderdag ochtend werkt hij thuis aan zijn huiswerk. Dat geeft juf hem mee naar huis. Het is eigenlijk het werk wat zijn klasgenoten die dag maken in de klas. Dat doet Geuko dus thuis, onder begeleiding van mama. Op deze manier is er ‘s middags ruimte voor fysiotherapie en ergotherapie.
Vandaag was het weer heel slecht en hebben we Geuko naar school gebracht met onze bus. Op school ging het goed. Er komen weer een aantal toetsen aan komende week dus er zal ook nog even flink geleerd moeten worden.
Komende weekend gaat Geuko aan de slag met zijn Sint surprise. In de klas hebben ze lootjes getrokken, de ideeën zijn er en de hulppietjes (mama, Gijs en de verpleegkundige) zullen Geuko een beetje gaan helpen. Samen lukt dat vast.
Komende week zal in de het teken staan van het hoger beroep. We zijn druk bezig met alle documenten te verzamelen voor maandag. Dan zullen we meer gaan delen hier over.
Ook staan er weer een aantal afspraken op de planning, zoals een bezoek van Altas Kidtech voor een nieuwe bed voor Geuko. Zijn huidige bed is af (ondertussen ligt hij hier al 7 jaar in) want het krijgt steeds met mankementen, losse schroeven en gekraak en gepiep.
We wensen jullie een goed weekend.