7527 17 12 2023 01 kleinAfgelopen donderdag werden we gebeld door Maarten van Stropie of wij vrijdag langs konden komen bij de Kerstexpres van Radio Continu. Hij had samen met Erik (Stropie) een kerstpakket aangevraagd en we zouden wij 'zendtijd' krijgen voor Geuko en de crowdfunding.
Geuko ging uiteraard eerst naar school vrijdag en direct na school stapten we in de bus en reden we naar Kolham. Wat een belevenis en gezellig sfeertje. We zagen bekende artiesten, waren live op de radio en kregen namens Stropie een tof kerstpakket mee. De jongens keken hun ogen uit maar wij hadden nergens rekening mee gehouden want een stel oordopjes was wel handig geweest voor de boys i.v.m. harde muziek.
We hebben ze na afloop getrakteerd op een lekkere hap van de McDonalds want die zat er naast. Gezellig even.
Zaterdag waren er, i.v.m. studieopdrachten, niet 1 maar 2 verpleegkundigen voor Geuko. Wat een luxe. De ochtend vloog voor bij.
In de middag kwamen opa en oma nog eventjes langs. Oma heeft afgelopen weken weer op een aantal kerstmarkten gestaan met haakwerk van de haakclub voor Geuko. De opbrengsten vielen niet tegen en, ook heel belangrijk, Geuko zijn verhaal werd even weer zichtbaar voor de mensen die niet alles online (kunnen) volgen.
Komende week is de laatste schoolweek van het jaar. In die laatste week worden zoals altijd heel veel activiteiten gepropt. Kerstknutselen, toneel, kerststukjes maken, kerstdiner, filmochtend...
Veel te druk als je het ons zou vragen want de jongens zijn (zoals waarschijnlijk meer) wel echt toe aan vakantie.
We wensen jullie allemaal een goede week toe.