7536 05 01 2024 02 kleinDe vakantie is voorbij gevlogen. De dagen na oud en nieuw hebben wij het vooral rustig aan gedaan. De jongens vermaakten zich samen en er was elke ochtend een verpleegkundige om de zorg eventjes van ons over te nemen. Want dat is best fijn na een paar onrustige nachten achter elkaar.
Fysiotherapie ging deze week niet door, althans dat hebben we afgezegd. Dinsdag had Geuko namelijk een afspraak met Manometrics in het Isala ziekenhuis Zwolle. Zijn armbrace is te klein. Hij draagt hem al lang niet meer, maar een poosje terug hebben we met de fysiotherapeut besloten dit toch wel weer te gaan doen maar dan alleen tijdens trainen (ergotherapie en fysiotherapie). Je vraagt zo'n afspraak aan en voordat je aan de beurt bent... ben je maar zo een paar weken verder.
In Zwolle is een nieuwe scan gemaakt en over 4 weken mogen we weer heen om te passen. Als het goed is, is het in 1x goed want dit wordt helemaal op maat gemaakt.
Woensdag had Geuko afgesproken met zijn vriendinnetje om te chillen en samen pizza te maken. Donderdag stond er een overleg gepland met de advocaat en artsen om het hoger beroep te bespreken.
Het worden nog een paar spannende dagen want dinsdag gaan we naar de Rechtbank in Arnhem en staan we weer voor de rechters met Geuko. Papa is daar de laatste weken opnieuw erg druk mee bezig en samen met de advocaat zullen maandag de laatste puntjes op de i worden gezet.
Naast het hoger beroep komende week, gaat natuurlijk alles weer beginnen. School, therapie, afspraken enz. enz... onze agenda zit al weer behoorlijk vol.
We wensen jullie allemaal een fijne zondag en vanaf maandag zullen we weer wat vaker een blog schrijven.