7568 23 03 2024 03 kleinWat waren wij opgelucht toen we van het instituut het bericht kregen dat het geld was binnen gekomen. We vernamen echter van onze advocaat dat de verzekering het wel degelijk op tijd had behandeld maar dat het op de 1 of andere manier langer duurde dan verwacht. Het was in ieder geval niet bedoeld om alles tot op het laatste moment zo spannend voor ons te maken. Via de advocaat werden nog de succeswensen doorgegeven aan Geuko en aan ons en dat waarderen wij zeer. 
Geuko ging vrijdag naar school. Hij mocht trakteren en hij werd uitgezwaaid door zijn klas. Ze hadden met z'n allen een boek gemaakt om te lezen in het vliegtuig. Een boek met allemaal verhaaltjes over/van zijn klasgenootjes.
Mama had na schooltijd nog eventjes kort overleg met juf voor het schoolwerk. Juf heeft het lesstof doorgegeven waarmee Geuko aan de slag kan in Amerika. Hoe en wanneer weten we nog niet precies maar er zal zeker ruimte zijn voor onderwijs, dan wel van een docent daar of gewoon met papa. We gaan ervan uit dat dát helemaal goed komt. Ook de eerste video calls met de klas zijn al gesproken want ze gaan hem wel echt missen. Andersom ook. Hij heeft het echt getroffen met zo'n leuke klas én juffen!

Opa en oma kwamen bij ons om samen te eten en gedag te zeggen want zij kunnen door gezondheidsredenen helaas niet mee naar Schiphol maandag.

Zaterdagochtend kwam de verpleegkundige en had taart mee! Eerst even lekker douchen en haar eraf en daarna lekker samen taart eten. Super lief en vooral heel lekker!
We zijn nog even over de markt gegaan voor de laatste boodschapjes en werden daar overspoeld met gelukwensen en mensen die ons even aanspraken. We kwamen er bijna nier door want... we moesten nog zoveel dingen doen en inpakken thuis.
Bij de post zaten nog kaartjes en er kwamen zelf nog lieve mensen langs met cadeautjes.. zo lief allemaal!
Morgen zal het grootste gedeelte verder ingepakt worden en hopen we zondagavond alles klaar te hebben staan voor maandag ochtend.

De volgende blog zal dan geschreven worden vanuit Amerika en zal naar alle waarschijnlijkheid elke dag te lezen zijn op onze website, uiteraard rekening houden met tijdsverschil daar want onze webmaster blijft gewoon in Nederland. Geuko en papa gaan samen vloggen en dit zal 1x per week online gezet worden op het youtube kanaal. Daarnaast zullen we regelmatig foto's en updates delen op onze social media. En.... SBS6/ Hart van Nederland liet nog van zich horen en treffen wij maandag op Schiphol!