7585 28 03 2024 03 kleinNieuwe dag nieuwe kansen,
Door gebrek aan slaap voor ons allebei zijn we een beetje op. Papa moet voor de tweede nacht bij hem zijn. Waarom?
De beademingsmachine die Geuko heeft mag officeel niet meer gebruikt worden omdat er geen reserve onderdelen meer gemaakt worden en verkrijgbaar zijn. Ook zijn er geen nieuwe trilogy 100 meer te verkrijgen. Dus alle zorg instelling mogen niet meer verantwoordelijk zijn voor deze beademingsmachine. De opvolger er van, de evo voelt heel anders aan. Als alle standen het zelfde zijn van zijn machine en de evo, reageert de evo heel ander er op. Voor Geuko geeft deze te veel met inademen en uit ademen en ondervindt hij weerstand waardoor hij niet een hele uitadem kan maken, de evo reageert dan te snel en deze cyclus maakt dat Geuko en de evo elkaar aan het bevechten zijn. Dat houdt in dubbel zo veel ademhalingen per minuut. Richting hyperventilatie waar Geuko geen controle over heeft. Op de trilogy (zijn eigen) is het wel oké.
Kortom veel drama en ellende met regelgeving. Als wij het vooraf hadden geweten dat de machine van Geuko niet meer mocht hadden we een andere voorbereiding gemaakt.

Zolang Geuko niet op de evo kan, die voor de centrale bewaking belangrijk is, moet ik bij hem verblijven en een soort van stand-by staan net als thuis eigenlijk met lichte slaap waar kan. We hebben iets meer slaap gehad dan gisteren maar optimaal is het niet.
Fysio en ergo gaan wel gewoon door en dat gaat hartstikke goed. Alleen is het wel voor nu op z'n kamer. Liever in de gym.
Zijn long die dicht zat gaat steeds een stuk beter. Door alle behandelingen.
Het is nu eerst zorgen dat hij op de beademing komt van het ziekenhuis zodat papa en Geuko zelf hun slaap kunnen pakken.
Het gaat goed komen via een hele hobbelige weg. Wij komen er wel