7601 30 03 2024 03 kleinDoelen bereiken en afstellen:
Vannacht was het nog steeds niet helemaal oké maar wel de eerste nacht zonder al te veel bloed wegzuigen. Op zijn eigen machine en de nieuwe setting deed hij het uiteindelijk wel goed.
De beademingsverpleegkundige kent Geuko door en door en Geuko heeft zo vertrouwen in hem en dat werkt. De overgang was lastig maar hij deed het wel, eerste doel behaalt. De afstelling is wel veel te hoog, dan bedoelen we te veel lucht in hem blazen, maar het moest wel voor zijn atelectase.
Therapie ging niet echt want Geuko was al verdrietig omdat zijn kattenmaatje was overleden thuis en wij zo ver weg zijn. Kan er ook nog wel bij.
Therapie laten we even voor wat het is want die beademing is toch wel heel belangrijk dat dat goed staat afgesteld en dat is nog al een puzzel om dat voor elkaar te krijgen.
Op naar de röntgen om vast te stellen of zijn linker long schoon is. Na de foto kwam de beademingstherapeut snel terug: long ziet er fantastisch uit. Check doel 2 behaalt. De settings konden nu naar beneden geschroefd worden dat is voor Geuko wat prettiger.
De rest van de dag was wel even klaar om bij te komen van deze intense momenten. Om half 3 ouder gesprek. De beademingsspecialist blijft bij Geuko. Er zijn heel wat doelen en plannen voor de komende weken gemaakt en jullie gaan die komende weken zien.

Intussen is er wel geprobeerd bloed te prikken maar is niet gelukt. Morgen poging 2. Na dat we hadden gegeten was het alweer bed tijd. Met deze beademing in bed, is nog weer een volgende stap, die net een soort een brug te ver was. Na veel proberen en de behandeling voor het hoesten ging het wel wat beter maar is het niet helemaal. Uiteindelijke conclusie te veel lucht In de buik door die overbeademing, dat moet even inwerken. Nu mag papa na een aantal dagen naar zijn kamer in het hotel en lekker douchen en slapen. Ik kon Geuko nu gerust laten vliegen. Morgen halve rust dag om vervolgens maandag te knallen.