7603 31 03 2024 02 kleinRust oplaad dag:
Vanmorgen lag Geuko zelfs nog lekker te slapen toen ik bij hem kwam. Alles begon toch een beetje later. Hij heeft niet lang geslapen maar wel in een keer zonder tussendoor wakker te worden.
De beademingstherapeut die komt zijn start maken voor de behandeling (medicijnverneveling, trilvest, daarna samen hoesten en zuigen) dit gebeurd 3 keer per dag. Als dat klaar is heb ik hem lekker gewassen en kleren aan gedaan. Intussen kwam de artsen ronde. Ze gaan kijken of het te regelen valt dat ik bevoegd ben om met hem alleen op pad te gaan. Daarvoor moet ik een aantal handelingen laten zien of ik het doe zoals zij het kennen. Dat is geen probleem. Ook willen ze nog een keer een poging wagen om bloed te prikken, dat is dan inmiddels de vijfde keer.
Ontbijt staat al klaar, een uur a twee uur later is er al lunch. Zo laat is het al wel weer. Tussendoor krijgt papa nog een uitleg hoe extra hygiënisch en steriel er gewerkt moet worden, alsof je terug bent in de Covid tijd. Maar dat is wat het is. De vlog editten gaat Geuko morgen weer mee verder. Geuko had het druk met de paashaas zijn Kadootjes kleinigheidjes die langs zijn gebracht. De dag vliegt om het is zo weer etenstijd. Daarvoor beeldbellen met zijn beste vriend: Tim, opa en oma Elderman en mama. Na het eten had meneer nog honger, het was net niet genoeg dus heb ik bij de “vendingmachine” nog wat extra's gehaald. Al snel daarna weer de laatste vernevel ronde en de hele avondroutine begint. De nachtzuster is al bij Geuko bekend zodat ik echt op tijd naar het hotel kan. Het enige waar we nog een oplossing voor moeten vinden is de lucht in zijn darmen. Morgen gaan we van start met een nieuwe week met nieuwe kansen. Tot morgen!