03012019 23Vanmorgen heeft de verpleegkundige Geuko in de sta tafel gezet en kreeg hij electro stimulatie op zijn arm. Rest van de ochtend gespeeld omdat we in de middag voor de eerste keer dit jaar weer gingen zwemmen.
Oma bleef bij Gijs en opa mocht mee! Dat vond Geuko leuk en hij deed ook heel goed zijn best.
In de avond heeft papa contact gehad met Paul van Cyclone (FES Bike). De instellingen zijn op afstand (vanuit Engeland) aangepast, Geuko doet inderdaad goed zijn best op de fiets (wat wij al dachten). Zodra hij boven een bepaald grens komt, qua inspanning, zwakt de electro stimulatie af.
Morgen gaan we het proberen op de nieuwe instellingen.
Dan nog ander goed nieuws; Specsavers Winschoten heeft steunt elk jaar een goed doel, dit jaar is Stichting Adventure Geuko gekozen! En dat is uniek, gezien er nooit eerder voor een goed doel voor een individu is gekozen. Wij zijn hier heel blij mee!
Wij zijn heel dankbaar voor de acties die nog steeds voor Geuko gehouden worden want ondanks dat het geld voor behandeling in Amerika binnen is zullen er helaas nog heel veel extra kosten zijn voor NA die periode in Amerika. Geuko blijft AFM houden en zal dus niet in een 'hokje' passen en overal net buiten vallen qua vergoeding.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.