4190 08 01 2019 02Vanmorgen kwam de tv crew van het programma Je Geld of Mijn Leven weer naar ons voor een opnamedag. Het was fijn om het team weer even te zien en te praten over alles wat er gebeurd is na de uitzending.
De hele ochtend is er gefilmd en rond 12.30 uur met z’n allen naar het gemeentehuis om de paspoorten op te halen. Met Bert van Leeuwen en een cameraploeg door Winschoten hadden we nog meer de aandacht dan anders.
Het lijkt een formaliteit, zo'n paspoort halen, maar voor ons is het echt wel een mijlpaal. Het begin van het avontuur naar Amerika.
Alles duurde langer dan gedacht dus we moesten aquatherapie afzeggen. Dit gaf ons wel de tijd alles rustig aan te doen zonder te haasten. Want ook RTV Noord meldde zich al snel.
Zowel Geuko als Gijs hebben zich weer voorbeeldig gedragen, Geuko beantwoorde netjes de vragen en deed wat van hem gevraagd werd. Wat zijn we toch trots op de jongens.
Vandaag heeft ons veel energie gekost maar na uitgebreid gesproken te hebben over o.a. de vele donaties vult ons hart weer met dankbaarheid en hoop op de toekomst voor onze kanjer.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.