4180 31 12 2018 01We hadden een onrustige nacht en zijn weer erg geschrokken. Rond 03.30 uur hoorden we ineens de beademingsmachine alarmeren; Circuit ontkoppeld, oftewel slang los! Natuurlijk waren we diep in slaap dus hoelang de machine alarmeerde weten we niet, waarschijnlijk enkele minuten.
Mama is naar beneden gerend en Geuko sliep of was erg afwezig. Zijn hartslag was prima en saturatie iets lager. Zodra de slang weer vast zat werd hij wakker en was verdrietig. Uiteindelijk is hij weer rustig gaan slapen...
Laten we het maar niet over 'wat als.....' hebben want dit had heel anders kunnen aflopen.
De volgende ochtend was er volgens Geuko niks aan de hand en had hij lekker geslapen.
We hadden een afspraak met een medewerker van Cedin voor een psychologisch onderzoek voor zowel Geuko en wij als ouders. Het was een lange ochtend. Er is veel gepraat. Geuko moest toetsen doen om een indruk te krijgen van zijn cognitieve niveau. Dat ging hem goed af. Vervolg afspraak zal volgende week plaatsvinden. Daaruit zal uiteindelijk een advies rollen waar we verder mee kunnen op gebied van basisschool.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.