4224 31 01 2019 04Vandaag hadden we geen therapie en hebben de jongens ook rustig aan gedaan. In de ochtend ging Geuko aan de slag met zijn huiswerk en Squla. In de middag hebben ze lekker gespeeld samen. Kidtech is ook langs geweest voor de sta tafel en therapie stoel. Maar helaas... nog steeds is het niet voor elkaar. De hoofdsteun voldoet niet en de armsteun zijn niet stevig genoeg. Hoe nu verder? Wij hebben er een zwaar hoofd in dat het voor 27 februari nog gaat gebeuren. Onze eigen ergotherapeut is gelukkig wel hard voor ons én met ons aan het nadenken voor een gepaste oplossing.
Ook hebben we opnieuw gesproken met de verpleegkundige voor de reis. Volgens het CTB heeft zij alle benodigde papieren niet op orde. Volgens het medisch transport bedrijf is alles wel op orde. Het CTB heeft aangegeven dat Geuko hún verantwoordelijkheid is, waar wij natuurlijk van op kijken. Waar waren ze dan afgelopen tijd? Afgelopen 2 jaar?
Anyway, wij hebben een afspraak gemaakt met de verpleegkundige, zodat we samen een keer de canule wissel kunnen doen en Geuko kan leren kennen. We hebben het CTB gevraagd om dan ook bij ons langs te komen om het 1 en ander af te toetsen. We zullen zien hoe dit afloopt.
Dan nog een andere uitdaging, een taxi van het vliegveld Washington Dulles naar de KKI in Baltimore regelen schijnt een hele opdracht te zijn. Na een hele avond rond bellen is het gelukt om 1 te boeken. Wel komen papa en Geuko op het drukste tijdstip van de dag aan en zal het een lange rit worden (1,5 uur tot 3 uur).


Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.