4237 05 02 2019 03Vanmorgen hadden we een afspraak met Paul. Hij is fysiotherapeut van Cyclone. In de afgelopen 3 maanden kunnen we uit de grafieken lezen dat Geuko krachtiger wordt! Goed nieuws! Paul nam alle tijd om met Geuko, papa en onze fysiotherapeut alles door te nemen. De plekken waar de electro stimulatie geplakt moet worden en hij heeft de instellingen ge-fine- tuned. Alles in het Engels overigens maar dat is voor Geuko geen probleem.
Wij zullen buiten de fysiotherapie om komende 3 weken nog flink gaan fietsen met Geuko, want 3x per week zou het beste zijn. Dat lukt ons niet altijd.
Na de lunch vertrokken we naar aquatherapie. Gijs ging ook mee, omdat we even geen oppas hadden. (Er was gelukkig een extra therapeut mee het bad in). Dat vonden de jongens fantastisch. Van echt trainen kwam het niet maar ondanks dat is elke beweging die Geuko maakt in het water goed. Ze waren zo enthousiast, echt even genieten samen.
Morgen gaat Geuko naar het UMCG. De therapeuten en revalidatiearts willen Geuko ook nog graag even zien voor een checkup voordat we vertrekken naar Amerika.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.