4236 05 02 2019 02Vanmorgen zijn we naar het UMCG geweest. Wij wisten van te voren al wel dat dit niet veel zou voorstellen. Met de ergotherapeut ging Geuko tekenen en spelen met zijn vliegtuig. De revalidatiearts wil ineens een nieuwe/ andere armbrace?! Wij zien het nut er momenteel niet van in nu we bijna naar Amerika gaan... de fysiotherapeut was onze afspraak vergeten?! Uiteindelijk was het voor Geuko het leukste en lekkerste van allemaal: zo'n lekker kaasbroodje met cassis van de AH to go.
In de middag was Geuko zijn energie laag en wilde hij graag spelletjes doen, spelen en tekenen met mama.
De discussie tussen het CTB en ons medisch transport bedrijf  loopt nog steeds. Wij proberen daar niet te veel meer tussen te zitten want het geeft ons veel stress.
Morgen is een spannende dag, we hebben een gesprek met alle onderwijs betrokkenen voor Geuko. Er is een psychologisch onderzoek gedaan en daarvan krijgen we de uitslag, ook zal er een advies worden gegeven aan Passend Onderwijs, om vervolgens een uitslag te geven voor regulier of speciaal onderwijs voor Geuko (voor nĂ¡ Amerika).

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.