4239 07 02 2019 01We zijn de ochtend begonnen met het bespreken van het psychologisch onderzoek van Geuko op de Waterlelie, met alle betrokkenen. We zijn tevreden met het advies vanuit de psycholoog, cognitief is Geuko in orde en scoort een IQ van 97 (gemiddeld is 100), Geuko zou kunnen instromen op regulier onderwijs, groep 3. In de weken voor de zomervakantie starten met een ochtend en na de zomervakantie opbouwend (in groep 3). Als voorbeeld.

Het doet ons ontzettend goed om dit te horen. Ook zijn we erg tevreden over de psycholoog en haar aanpak van dit alles. Nu is Passend Onderwijs aanzet voor een officiële uitslag.
Geuko bleef ondertussen met de verpleegkundige thuis en zij vermaakten zich prima.
In de middag had Geuko fysiotherapie in de sportzaal. Geuko deed erg goed zijn best en alles lijkt steeds makkelijker te gaan en sterker te worden.
In de avond stond een telefonische meeting gepland met Geuko zijn team in de KKI (14.00 uur Amerikaanse tijd). Samen met onze therapeut hebben we ontzettend veel besproken ter voorbereiding op het grote avontuur. Het is een indrukwekkende en professionele manier van aanpak. We waren in gesprek met alle afdelingshoofden waar we straks mee te maken krijgen. Ons gevoel was goed en blijft goed. Dit  is dé plek waar Geuko naar toe moet om verder te komen.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.