4257 13 02 2019 03Zowel vandaag als maandag is er gewerkt aan een nieuwe vloer in onze gang en gedeelte van Geuko zijn kamer. Na de verbouwing kwamen we er achter dat de deurposten niet breed genoeg (volgens de eisen) waren. Deze zijn een paar maand geleden netjes verbreed en nu is dus ook de vloer opnieuw gelegd. Dit gaat allemaal via WMO.
Vanmorgen hebben we kennis gemaakt met de verpleegkundige die mee gaan naar Amerika. Samen met een arts van het CTB heeft zij de canule wissel zonder problemen gegaan. Daarmee zijn de issues tussen CTB en het medisch transport afgerond.
In de middag zijn de geïnterviewd door RTV Go. We hebben gesproken over de periode na het TV avontuur en hoe we ons aan het voorbereiden zijn op de reis naar Amerika.
Geuko had vandaag geen therapie.
Morgen zullen we afreizen naar Drachten. De ortheses en het zwemcorset kunnen we ophalen (eindelijk maar toch). Nu maar hopen dat het in 1x goed is.

 

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.