4260 14 02 2019 02Geuko ging vandaag met papa en een verpleegkundige naar Drachten. Er is een proefmodel gemaakt voor de arm-orthese maar voldoet nog niet en hou je vast..... het zwemcorset was niet het juiste model (Geuko heeft een corrigerend model nodig).
Gelukkig niet met lege handen naar huis want de nekbrace zit prima en dát is voor nu ook wel het belangrijkste (i.v.m. vliegen). Het duurde uiteindelijk veel langer dan verwacht dus we moesten aquatherapie afzeggen. Gelukkig kon de therapeut bij ons langs komen later in de middag voor een uurtje fysiotherapie in huis.
Wat zijn we toch ontzettend blij met onze therapeuten en dankbaar dat ze zich zo goed inzetten en flexibel zijn.
Geuko heeft gezeten met de therapeut; zijn hoofd heeft met nekbrace om nauwelijks nog ondersteuning nodig en dit zal ook zeker gaan helpen tijdens de trainingen.
Voor morgen een leuk nieuwtje, Dagblad van het Noorden komt een paar uur mee lopen en zal het 1 en ander vloggen/filmen.

 

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.