4265 15 02 2019 03Vanmorgen voor 08.00 uur kwam een verslaggever-digitaal van het Dagblad van het Noorden. Ze liep de hele ochtend mee en heeft gefilmd hoe Geuko zijn vrijdagochtend er uit ziet. En dat was een strakke planning. Eerst aankleden, canule verzorging, medicatie en ontbijten. Vervolgens kwam juf een uur met Geuko werken. Dat ging heel goed en hij zat lekker in zijn vel.  Direct daarna kwam de fysiotherapeut. 
Geuko heeft iets gedaan wat hij al heel lang niet heeft kunnen doen: zitten op een stoel!! Toen wij dit zagen werden we toch een beetje emotioneel. Het lijkt en klinkt zo gewoon, maar dat is het voor Geuko zeker niet. Heel dapper kon hij zelf (natuurlijk met de therapeut achter hem) zitten. Dit komt nĂ­et door lichamelijke vooruitgang ineens, dit komt door goede hulpmiddelen.

Dit alles is vast gelegd op camera en zal binnenkort te zien zijn. Het Dagblad van het Noorden zal (in samen spraak met de tv productie van Je Geld of Mijn Leven) vlogs van Geuko zijn avontuur gaan maken.
Na 13.00 uur kon ons weekend beginnen en hebben we samen van het zonnetje genoten.

 

 

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.