4691 10 04 2019 05We starten de dag met bellytime (op de buik liggen) nekspieren trainen, rug trainen en de spieren in de rug en tussen de ribben los maken. Daarna is het tijd om te zitten, de spieren trainen om het rechtop zitten te versterken.
Vervolgens is het speeluur, intussen heb ik een hele positieve en welwillend gesprek gehad met iemand van de KKI die mij ergens bij gaat helpen als we terug zijn in Nederland. Hierna is het een korte tijd voor de lunch. Nu is het tijd om te gaan lopen op de loopband. Dit vergt veel energie van Geuko en begint al aardig moe te worden en dan moet hij nog een ronde therapie. Dat is een co therapie ( physio en ergo te gelijk) staan met boston brace,  nekbrace en gecorrigeerd worden met staan. Daarnaast werken aan zijn linker arm en handfunctie. Deze therapie was de druppel voor Geuko en werd boos en huilen, hij wilde niks meer. Dat mag ook want ik ben er al heel trots op wat hij vandaag heeft gepresteerd. Papa is opgegeven voor de 10 min. ouders massage en daarna is Geuko aan de beurt. Geuko en Wyatt willen nog heel graag naar de speelkamer  dus voor die tijd gewassen en pyjama aan zodat ze daarna direct op bed kunnen. De vaste en favoriete zusters zijn er voor hun vanavond en vannacht. Dit gaat goed komen. Morgen weer fris van start.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.