5005 06 05 2019 01Afgelopen nacht kon Geuko niet in slaap komen. Hij zat niet zo lekker in zijn vel en dat was erg sneu om te zien. Hij wilde ook niet vertellen waar hij mee zat. Uiteindelijk wel gaan slapen en vanmorgen begonnen met een welkom thuis cadeautje van de verpleegkundige. Ontzettend lief.
We hebben geprobeerd de draad weer een beetje op te pakken en zijn gestart met electro stimulatie op de armen en later op zijn benen tijdens zijn uurtje therapie met papa en mama. Dat lukt allemaal nog niet zo goed.
Het is natuurlijk ook best gek om ineens met papa en mama dit te doen.
Dinsdag komt Paul van Cyclone (uit UK) om de FES Bike 'opnieuw' te installeren en kunnen we daar ook weer mee aan de slag. Op woensdag zullen er dan gesprekken gevoerd worden voor de plannen m.b.t. fysiotherapie, hulpmiddelen, school enz.
Verschillende landelijke media en tv programma's hebben zich inmiddels gemeld bij de tv productie na aanleiding van het vervolg van Je Geld of Mijn Leven (wat aanstaande maandag te zien is op tv). Jullie zullen daar binnenkort meer over horen.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.