5008 07 05 2019 01Vanmorgen heeft Geuko weer op de FES Bike gezeten en kunnen we de electro stimulatie nu ook los gebruiken op zijn armen, benen en nek. (De benen tijdens het fietsen, nek en armen voor bijvoorbeeld tijdens zitten/staan/lopen).
Geuko had echt geen zin aan al die plakkers maar toch doorgepakt en redelijk goed doorstaan dankzij de hulp van papa en de verpleegkundige. We kwamen erachter dat er kracht zit in zijn linker biceps! Daar keek de therapeut (en wij ook!) erg van op.
Ondertussen heeft mama de Wii van zolder gehaald en alles geïnstalleerd. Geuko heeft dit gezien in Amerika. Het is een succes. We willen dit graag combineren met therapie thuis (met bijv. electro stimulatie). Je moet immers lekker bewegen tijdens de games. Ook hebben we een Wii board waar hij bijvoorbeeld op kan zitten of staan om te gamen. Het lijkt hem allemaal heel leuk gelukkig.
Morgen kunnen we hopelijk een planning maken voor de volgende week, we merken aan Geuko dat hij een dag ritme mist momenteel.
Vanaf zaterdag komt er een nieuwe golf aan landelijke media  voor Geuko! Dus houdt alles goed in de gaten.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.