5011 08 05 2019 02In de ochtend hebben we gesproken met onze fysiotherapeut over de planning. Zoals het nu lijkt krijgt Geuko slechts 3 momenten per week fysiotherapie van een therapeut (wat vergoed wordt). De rest moeten wij allemaal zelf (thuis) gaan doen. Nu wisten wij dit natuurlijk al wel en ook daarvoor is papa getraind in Amerika. Maar toch is 3 uur in de week therapie door een specialist bar en bar weinig.
Geuko heeft vanmiddag zelf gezeten (bijna 30 minuten) met een klein beetje steun van mama. Ondertussen deden wij een spelletje op de wii en later schoof oma aan en speelden ze samen vanuit de rolstoel verder. Wat een plezier had Geuko. Ook alle treinspullen van Brio World kwamen weer tevoorschijn en was het als vanouds bere gezellig.
Vanuit ons thuisteam is ook het 1 en ander opgestart vanavond (gezinscoach, ergotherapeut en fysiotherapeut) met als belangrijkste punt eerst een juist rompcorset, correcte zitting, electrische rolstoel en (driewieler)fiets én school!

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.