5020 12 05 2019 01Zaterdagochtend zijn er weer opnames gemaakt voor het vervolg van Je Geld of Mijn Leven. Het was weer een drukke maar gezellige ochtend. In de middag zoals gewoonlijk naar de markt.

Zondag kreeg mama van Geuko een lekker geurtje voor moederdag. Zelf uitgezocht. Het was heerlijk weer dus in de middag waren we buiten, spelen en wandelen in het park.
 
De maandag begon vroeg met een Skype interview met het AD. Daarna visite van RTV Noord en ondertussen kwamen ook de nieuws berichten op de overige plekken tevoorschijn (DvhN en De Telegraaf).
Geuko was een beetje stilletjes vanmorgen. Hij kijkt er tegen op om weer actief aan de slag te gaan thuis met trainen. Gelukkig klaarde het een beetje op en hebben we 3 sessies electro stimulatie gedaan tijdens het spelen met de verpleegkundige.
Rond de middag is de electrische rolstoel terug gebracht en zijn er kleine aanpassingen gedaan aan zijn rolstoel. We hebben gelijk een nieuwe afspraak deze week nog om de electrische rolstoel aan te passen (de zitting). Voor zo ver we dat kunnen doen, want een masterplan moet nog gemaakt worden maar moet wachten op de volgende stappen voor zijn romp corset.
Daarna kwam 1 van onze therapeuten thuis voor de eerste keer fysiotherapie. We hadden niet verwacht dat Geuko zo goed zn best deed. Het was overduidelijk dat hij Maud graag wilde laten zien wat hij allemaal kan nu! Zitten, staan, rollen, hoofdbalans en vooral dikke lol samen als vanouds.

Vanavond om 22.10 uur op NPO1 is het vervolg van Je Geld of Mijn Leven op TV en we hopen dat jullie allemaal gaan kijken en zijn reuze benieuwd naar jullie reactie.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.