7409 28 06 2023 01 kleinDinsdagochtend was oma weer bij ons en Geuko was al wakker. Na de ochtend zorg en het ontbijt kon Geuko weer beginnen aan zijn huiswerk. Nadat alle cito toetsen gemaakt zijn vroeg Geuko zich wel af... waarom moet ik nu nog wel huiswerk maken? Tja dat is natuurlijk een logische vraag maar er moet nog wel het één en ander afgerond worden. Het ging gelukkig allemaal heel vlot en zelfs lukte het weanen ook weer heel goed.
Na de lunch maakte oma Geuko klaar voor fysiotherapie. Het was best een stuk frisser dus met jas en schoenen aan ging Geuko naar de praktijk wel 'lopend' want dat wil Geuko zelf ook het liefst. Geuko liep 1,5 x rond om de praktijk tot de tijd voorbij was. Het ging heel goed en Geuko had voldoende energie en zin. Thuis nog even weer lekker aan het kliederen met de ergotherapeut. Het lukte een keertje écht goed om slijm te maken. Na heel wat mislukte pogingen.
Geuko is dol op kliederen, smeren, vieze handen, zo goor mogelijk...
Vandaag gingen de jongens niet naar school, er was een studiedag. De verpleegkundige kwam wel gewoon want school of geen school... de intensieve zorg gaat gewoon door natuurlijk. Hij kon het wel lekker rustig aan doen vanmorgen en ging nog eventjes met de verpleegkundige de stad in voor een boodschapje. ‘s Middags kwam er niemand op visite en/of ging extra mee naar fysiotherapie. Papa en Geuko deze keer alleen dus. Ook geen probleem want Geuko deed heel goed zijn best.