7415 03 07 2023 01 kleinNa een rustig weekend ging Geuko vanmorgen weer naar school. Hij was nog een beetje duf, ondanks een redelijk goede nacht.
Op school worden de vakken zo langzamerhand afgerond en worden er vooral leerzame spelletjes samen gedaan. Het was een prima dag voor Geuko vandaag op school.
In de middag had papa een online meeting met de advocaat ter voorbereiding op morgen.
Voor de gene die het gemist heeft: wij gaan morgen in gesprek met de verzekering, samen met onze advocaat. Al jaren liggen wij niet op 1 lijn met de verzekering en laten ze Geuko aan zijn lot over. Zelfs nadat we vorig jaar van onze artsen uit Utrecht en Groningen een verwijzing kregen om naar Amerika te gaan voor intensieve therapie hebben ze ons niet verder geholpen en blijven zich vast houden aan 'regels'. Samen met een advocaat (wat ondertussen onwijs veel geld kost) is het nu zover gekomen dat we een gesprek aangaan.
Dat zal plaatsvinden in Utrecht en al heel vroeg morgen zal papa die kant op gaan. Mama was ook graag meegegaan maar het kán niet. Mama blijft bij Geuko en dat geeft natuurlijk ook direct de ernst van de situatie weer. Wij, ouders, kunnen niet beíde naar de andere kant van Nederland, verder weg zijn van Geuko. Er moet altijd iemand stand-by staan/ achter blijven en dan gaat niet samen met zo'n belangrijk gesprek als deze.
Gelukkig hoeft papa niet alleen, opa rijdt en kan op die manier papa ondersteunen. Oma blijft in Winschoten om te helpen.
Duimen jullie mee op een goede afloop?