7417 06 07 2023 02 kleinWoensdag werd er een flinke storm verwacht. Geuko had de weersvoorspelling al goed in de gaten. Ondanks wat twijfel brachten we Geuko toch naar school. Gedurende de ochtend werden de berichten over de storm duidelijker en besloten we toch Geuko eerder uit school op te halen zodat hij in ieder geval veilig weer thuis was. Het ging flink te keer!
Ook werd fysiotherapie afgezegd en kwam opa ook niet. Geuko zat in het begin van de middag voor het raam te koekeloeren en steeds een beetje mama te klieren. Er staan zonnebloemen in de tuin van ongeveer 2 meter hoog en daar is mama heel zuinig op. Geuko vond het wel grappig allemaal. Gelukkig viel de storm bij ons mee, als het kijkt naar andere delen van Nederland.

Vanmorgen maakte papa Geuko klaar voor het ontbijt en ging daarna aan zijn huiswerk. Toch nog weer een toets op de planning morgen dus Geuko deed zijn best om alles weer in zijn koppie te krijgen.
Er is ondertussen een nieuwe maand begonnen en qua weanen hebben we ook nieuwe afspraken gemaakt. Het doel is om 4x per week te trainen, in ieder geval 5 minuten los. Dit zijn hele kleine stapjes maar wel de manier wat werkt op dit moment.
‘s Middags ging Geuko met papa naar fysiotherapie. Hij ging niet lopen maar oefeningen doen met de armen, handen, staan, zitten enz. enz... het ging heel goed!