7419 10 07 2023 01 kleinAfgelopen weekend was het warm. Zaterdag ging het nog wel maar zondag vonden we het echt te warm. Geuko wilde nergens naar toe, lekker in huis, met de iPad en een filmpje.
Hij werd in de ochtend al gevraagd door zijn oom om het weer in de gaten te houden. Geuko vindt het geweldig om het weer in de gaten te houden als er onweersbuien opkomst zijn. Gedurende de dag stuurde hij appjes om zijn oom op de hoogte te houden. Er kwam rond 19u een flinke bui over maar echt spannend was het niet. Aan de andere kant natuurlijk ook gelukkig maar want zo hadden we er ook geen ellende van.
Vanmorgen had Geuko best zin om naar school te gaan want... de rapporten zijn uitgedeeld. Apetrots kwam Geuko uit school gereden met een onwijs goed rapport.
Met trots willen we dan ook graag met jullie delen dat Geuko naar groep 7 mag! Alle vakken sluit hij keurig af.
Al sinds groep 3 gaat hij drie dagen in de week naar school en krijgt hij 2 dagen in de week thuisonderwijs van mama.
Een constructie wat heel goed blijkt te werken. Een goede balans tussen school, therapie, energie beheersing en herstel. Elk schooljaar weer treft hij hele leuke, lieve en behulpzame juffen. Die zowel Geuko als mama heel goed begeleiden op school en dus ook met het thuiswerken. Dit schooljaar lukte dat laatste ook weer goed. Ondanks dat het allemaal wel moeilijker is geworden en meer energie van mama is gaan kosten. Het is wél weer gelukt! En dat hebben we samen gefixed!
Komende week staat er een uitje op het programma, daar delen we later meer over. We wensen jullie een hele goede week toe en tot de volgende blog.