7423 12 07 2023 01 kleinGeuko ging vanmorgen weer naar school. Het koelde gelukkig weer wat af. Op school ging alles goed. Het regende toen we de jongens wilden ophalen dus reden we met de bus naar school. Bij school hebben we een 'eigen' parkeerplaats zo dichtbij als mogelijk zodat Geuko vanuit school niet lang door weer en wind moet.
Toen we zaten te lunchen kwam opa er al aan. Opa kwam vanmiddag weer gezellig bij ons en mocht mee naar fysiotherapie. Papa had vandaag niet de loophulp mee maar de iFloat. De therapeut wilde daar weer mee trainen. Dat ging heel goed en Geuko liet ons zelfs nieuwe bewegingen zien vanuit zijn ellenboog.
Daarna deed Geuko oefeningen als staan, zitten, van de therapiebank maar stoel, en terug, en nog eens, en naar een andere stoel. Het was een hele goede training en Geuko deed heel goed zijn best.
Thuis bekeek opa eerst het rapport en daarna had opa nog een beetje bijles nodig in Minecraft. Naast Roblox spelen Geuko (en Gijs) ook Minecraft samen online met opa. Alleen dat is soms nog best lastig dus dan geeft Geuko even tekst en uitleg en kan opa alle vragen even stellen die hij had. Zowel Gijs als Geuko kunnen opa zo weer een heel eind op weg helpen.
Morgen gaan Geuko zijn klasgenoten op schoolreis. Iets waar ze al heel lang naar uitkijken. We weten ook al een poos dat dit niet een geschikt uitje is voor Geuko en hebben uiteraard Geuko daar ook van op de hoogte gebracht. Hij was daar verdrietig van en bleef maar zeggen: 'Waarom kunnen ze niet een keertje iets kiezen waar ik wel mee kan?' Al sinds groep 3 kan hij niet mee op schoolreis. Daarover zijn gesprekken gevoerd met school maar helaas zonder succes. Uiteraard zijn er andere uitjes en leuke dagen waarbij Geuko wel mee kan maar schoolreis is toch wel echt het leukste uitje van het schooljaar. Althans voor de meeste.....
Om er toch een leuke dag van te maken gaan wij (met een ander gezin van een groepsgenoot die ook niet mee kan) naar de Apenheul! Ons eigen schoolreisje! De jongens kijken er echt naar uit en hebben al een hele poos veel voorpret. Morgen zullen we met jullie delen hoe de dag is verlopen.