7432 17 07 2023 02 kleinNa een gezellig weekend met toch weer onrustige nachten was het ineens weer maandag. De verpleegkundige had hinder van de files rondom Groningen en kwam daardoor ietsje later. Helemaal geen probleem natuurlijk, zolang we het maar even weten. Papa deed alvast de inhalatie aan bij Geuko en even laten kon de verpleegkundige het zo overnemen.
Geuko mocht vandaag al trakteren op school! Hij is nog lang niet jarig maar wilde graag voor de vakantie begint trakteren i.p.v. daarna, en dat mocht van juf. Hij wilde graag trakteren op uitdeelzakjes popcorn. Daarop hebben we zondag allemaal kaartjes aangemaakt met daarop "Geuko, 11 jaar".
Ja, ja die jongen wordt al 11! ‘s Middags waren de kinderen allemaal vrij i.v.m. een studiemiddag voor de juffen en meesters. Dat beviel Geuko natuurlijk prima en had geregeld dat zijn vriendinnetje met ons mee naar huis mocht. Eerst lekker samen lunchen en daarna spelen. We werden gebeld door RSR of ze even langs konden komen om de fiets te passen. Geuko zijn fiets..... een soap op zich. Al jaren zijn we bezig met een fiets, de zitting, neksteun, te klein, te groot, scoliose correctie... enz. enz. Nog nooit heeft Geuko echt lekker en veilig kunnen fietsen. Er lijkt nu toch vooruitgang in de zaak te komen want Geuko heeft op zijn fiets gezeten en was redelijk rustig. Vorige passing was heel naar voor hem. Pijn en ongemakken en vooral heel boos. Nu viel dat mee maar het zou maar zo kunnen dat het kwam omdat zijn vriendinnetje erbij was. Net of hij zich heel stoer wilde houden en rustig bleef.
Wordt vervolgd want ze gaan nu eerst weer bezig met de nieuwe aanpassingen na deze passing. Beetje bij beetje komen we wel verder.
Omdat het vandaag onze trouwdag is hebben we lekker uitgebreid gegeten en de trouwfoto's nog eens bekeken.
Morgen lijkt een normale drukke dinsdag te worden. Geuko heeft huiswerk ‘s morgens en therapie in de middag.
Ook zal er een overleg plaats vinden met de advocaat. Er zijn al een aantal van onze volgers die vragen of er al nieuws is. Wij hebben afgelopen donderdag aan het einde van de middag een enorm teleurstellende uitslag gekregen waarvan wij een behoorlijke klap hebben gekregen. Wij waren op de terugweg van een dagje Apenheul en dit viel ons rauw op ons dak. Omdat dit door meerdere personen eerst doorgenomen moet worden  hebben we hierover nog niks kunnen delen. Morgen hopen we meer te weten.