7437 18 07 2023 03 kleinHet was weer eens onrustig in de nacht. Geuko was veel wakker en daardoor wij dus ook. Waar we eerder dachten geen nacht verpleegkundigen nodig te hebben, zitten we toch vaker daar wél aan te denken. Mits het qua uren mogelijk is natuurlijk.
Oma was vandaag weer bij ons en maakte Geuko wakker. Er moest vandaag nog een beetje huiswerk gemaakt worden. Dat heeft Geuko allemaal netjes gedaan, het lukte ook goed om te weanen én de cadeautjes voor zijn juffen zijn ingepakt inclusief een lieve boodschap door Geuko zelf geschreven.
Er was vanmiddag gewoon fysiotherapie en ergotherapie. Bij beide deed hij super zijn best! Eerst een heel stuk gelopen en daarna lekker weer kliederen met slijm. Het was een intensieve dag voor Geuko, zeker na een kort nachtje.
Aan het einde van de middag was er een afspraak met de advocaat. Zoals we gisteren al hebben verteld is de reactie van de verzekering teleurstellend, maar wel verwacht.
Naar aanleiding van deze reactie laat de verzekering ons geen keuze om een kortgeding te starten tegen hen omdat onze; advocaat, artsen (lees: specialisten) van Nederland en Amerika, veel onderzoeken/studies, alle regelgeving die er is en er geen alternatief in Nederland is, maakt dat Geuko alleen in het KKI geholpen kan worden. Binnenkort zullen er mediaberichten over verschijnen omdat wij geld moeten inzamelen om dit kortgeding te kunnen bekostigen. Daar later meer over.