7440 20 07 2023 02 kleinWoensdagochtend was de juffendag. Van te voren hadden de juffen met mama gesproken over de plannen en de geluiden uit de klas van een aantal die graag Geuko erbij wilden hebben. Er werd besloten door de juffen om naar het zwembad in Scheemda te gaan en spelletjes mee te nemen voor degene die niet gingen/wilden zwemmen. Geuko wilde wel graag mee (voor de gezelligheid) maar helaas was het al snel niet leuk voor hem. De kinderen waren allemaal in het zwembad en hij stond daar maar... een groter contrast kan je, je bijna niet voorstellen. Papa was mee en had het moeilijk. Er kwamen gelukkig wel een paar klasgenootjes eventjes bij Geuko kort spelen maar het was het allemaal net niet. Geuko wilde naar huis. Aan zijn gezicht was duidelijk de teleurstelling te zien. Het was natuurlijk ook best een gok om mee te gaan en dat de kinderen allemaal het water insprongen was ook niemand kwalijk te nemen maar het kwam hard aan.
Gijs ging ‘s middags naar een feestje en Geuko vroeg aan mama of ze mee wilde naar fysiotherapie. Natuurlijk wilde mama dat, want zo vaak gaat/kan mama niet mee. Vanmiddag was opa er niet en de verkering ook niet. Geuko deed zijn best. Staan, zitten, zelf gaan staan en stappen naar de stoel... het ging allemaal heel goed!
Donderdag was er geen huiswerk meer en gingen mama en Geuko samen even op pad. Neuzen bij de Action en lunchen in de stad. Helemaal in zijn nopjes.
Samen met papa ging Geuko ‘s middags weer naar fysiotherapie.
Morgen is de allerlaatste schooldag van dit schooljaar. Om 12.00 uur begint dan echt en eindelijk de zomervakantie!