7441 23 07 2023 01 kleinVrijdagochtend ging Geuko naar school. De allerlaatste schooldag en gelukkig alleen maar de ochtend. Grote tas mee om de laadjes leeg te halen, opruimen en er werd een film gekeken. Om 12 00 uur kwam hij met een big smile uit school. Eindelijk vakantie! Zes weken lang! ‘s Middags bleef de verpleegkundige nog eventjes bij Geuko en zorgde er voor dat hij helemaal fris en fruitig, en netjes aangekleed kon vertrekken ‘s avonds naar Termunten. We gingen uiteten met de familie voor de trouwdag van opa en oma. Geuko had er enorm veel zin in en heeft heerlijk gegeten.
Het werd laat, er volgde een kort nachtje en met kleine oogjes moesten we zaterdag om 09 uur in de bus zitten. We gingen samen met Geuko zijn vriendin en haar ouders naar Dierenpark Amersfoort. Dát wilden ze graag in de zomervakantie en vonden het een goed idee om dat maar direct op de eerste dag van de vakantie te doen.
Voor ons was het een goede afleiding wat zaterdag was het 7 jaar geleden dat Geuko ziek werd. Zo'n dag, 22 juli, heeft toch een emotionele lading. Maar om daar niet te veel aan hoeven denken hebben we er een leuke dag van gemaakt en leuke nieuwe herinneringen verzameld. Neemt niet weg dat het nare gevoel er echt nog wel zit.
De heenreis was lang, we reden bijna 3,5 uur. Er was een omleiding van zeker een half uur langer reistijd, file, drukte en 'onze' afrit was dicht door een ongeval. Een uur later dan gedacht kwamen we aan in de dierentuin. Daar was het gelukkig heel rustig. Nauwelijks mensen. We hebben alle tijd genomen en hebben samen met de rest echt genoten. Terugreis hebben we de omleiding ontweken en reden we via de McDonald's terug naar huis. Weer veel te laat in bed maar Geuko sliep uit op zondag. Vanmorgen werd hij pas rond 11.00 uur wakker. Het regende en het was grijs buiten. Prima dag om lekker in de pyjama te blijven, gamen en films kijken.