7520 28 11 2023 01 kleinAfgelopen weekend kreeg Geuko het in de gaten dat er sneeuw voorspeld werd. Zoals de meesten wel weten is Geuko heel geïnteresseerd in weersomstandigheden. Vooral de 'extremere' weersomstandigheden, zoals storm, onweer, noodweer.. enz.
Dus sneeuw! Alle radars staan op scherp en hij hoopt dat er echt een laagje valt en blijft liggen.
Maandag ging Geuko naar school. Hij moest een toets van Natuur maken en daar had hij goed voor geleerd. Naar eigen zeggen ging de toets goed. Dat is natuurlijk altijd even afwachten maar hij had er een goed gevoel bij.
Dinsdag had Geuko weer zijn thuiswerk dag. Hij had maandag zijn huiswerk gekregen van juf. De ochtend begon met oma. Elke dinsdag is oma bij ons. Als mantelzorger, oma en moeder. Ze helpt ons met de zorgtaken, huishouden en gezelligheid in ons gezin. Meestal is dinsdag een drukke dag, vooral dan is een handje extra onwijs fijn.
Na het ontbijt begon Geuko aan zijn huiswerk. Dat ging vlot vanmorgen. We hadden daarom ook nog tijd om de Sint surprise voor zijn klasgenoot verder af te maken.
Na de lunch ging Geuko naar fysiotherapie. Het was (nog geen sneeuw) erg koud en dan is het toch altijd even weer oppassen hoe Geuko dat kan handelen. Oma pakte Geuko goed in en lopend van en naar fysiotherapie ging prima. Frisse neus is natuurlijk voor iedereen wel goed. Maar met het oog op de beademing zijn we de eerste dagen bij winterweer toch een beetje voorzichtig.
Bij therapie ging het goed! Geuko deed zijn best. Er was geen ergotherapeut vanmiddag maar daar had Geuko een plannetje bedacht voor oma. Oma houdt niet zo van vieze klieder projecten maar.... toch 'vieze' handen tijdens een scheerschuim met baking soda smurrie.