HoestenAfgelopen weekend vierden we Pakjesavond. Ondanks dat Geuko precies wist wat hij zou krijgen deed hij alles heel leuk 'mee' voor zijn broertje. De jongens genoten en konden zondag lekker spelen met hun gekregen cadeautjes.
Maandag ging Geuko alleen in de ochtend naar school want... Sinterklaas kwam daar ook! Hij vond het allemaal niet zo spannend maar het uitpakken van de surprises in de klas wel.
‘s Middags lekker vrij en samen met mama de kerstboom versierd. Ondanks dat Sinterklaas nog niet officieel weg was, hij was bij ons wel geweest en wij vonden het hoogtijd voor kerstsfeer.
Dinsdag maakte Geuko zijn huiswerk in de ochtend met papa en ging ‘s middags naar fysiotherapie met oma en papa.
Zowel woensdag als donderdag ging het ook allemaal z’n gangetje. Geuko sliep afgelopen nachten weer wat beter maar is soms overdag ineens erg benauwd door veel slijm. Hij kan zelf niet goed ophoesten. Daarvoor helpen wij hem met de hoestmachine. Het is heel belangrijk om zijn longen goed schoon te houden en goed kunnen hoesten is echt van belang. In dit seizoen heeft hij altijd meer moeite en heeft hij meer hulp van ons nodig.

Ondertussen is het hoger beroep aangenomen en zal dit (pas) plaats vinden eind Januari. Dit geeft ons nog ruim de tijd om voldoende geld bij elkaar te krijgen. Hiervoor hebben wij een crowdfunding gestart en daarop komt al flink wat geld binnen.

https://gofund.me/8be3d66e

Wij willen jullie vragen om deze link te delen zodat we veel mensen kunnen bereiken.

Morgen gaat Geuko weer naar school. We wensen jullie alvast een goed weekend.