7633 04 04 2024 07 kleinVerrassing!!
Gisteravond was het weer een latertje door een vervelende kriebelkikker. De volgende ochtend mocht ik hem zelfs wakker maken want meneer sliep nog.
Na het hele ochtend ritueel en ontbijt op maar de gym voor de eerste therapie. Papa moest er snel even uit sneaken om wat administratie in Nederland te regelen wat perse op een computer moest. Intussen werd hij aangesproken door een van de afdelingsdokters dat er toch echt bloed nodig is voor de co2 (de adem die je uitademt is vervuilt en dat meten ze) want anders is dit het met de beademing. Terwijl we gister toch wat anders hadden begrepen. Maar goed hoe krijg ik Geuko zijn medewerking. Dat mocht de hoofd van de beademing doen. Hij heeft andere dingen belooft, maar hoe zo'n doorzetter is Geuko als hij het weer toestaat, met ook de overtuigingskracht van de hoofd van de beademing. Hij krijgt morgen zeker cheesecake van de cheesecake factory. Er zou nu zelfs een anesthesist komen. Zou de 8ste keer dan wel lukken???
Intussen kwam childlife met een verrassing….. we maken samen met 2 andere patiënten een uitje naar build a bear!! 30 min rijden. Eindelijk er even uit.
Maar eerst prikken.
Na veel zoeken 2 opties gevonden. op de voet proberen daar lag de grootste kans. Uitkomst? Mislukt. Geuko schreeuwde het uit van de pijn, smeekte zelfs om te stoppen en hij stikte zowat in zijn eigen sputum van de paniek. Weer mislukt. Ze hadden het wel eerst maar met het doorspoelen was de ader geknapt en zo de kans verschoten. Die tweede optie hebben ze maar gelaten door de gemoedstoestand van Geuko. De artsen moeten maar een andere oplossing vinden. Papa denkt graag out of de box. Een idee is: Dan maar Geuko naar de eerste hulp brengen, dan hem daar maar een vingerprikje geven, daar de co2 testen want daar gaat  het uiteindelijk om. Net als je bloedsuiker test. Met die co2 waardes kunnen ze een plan maken. Praktisch is het niet meer dan dat alleen de protocollen en regels maken het onwerkbaar.
Na de lunch maakt Geuko zich klaar voor de trip naar Towson Mall. Eindelijk gezichten zien achter de mondkapjes en wat anders dan ziekenhuissetting. Aangekomen bij Towson Mall, na een hobbelige rit, lopen we naar build a bear. Geuko mocht daar wat uitzoeken op de kosten van het KKI met dank aan alle donateurs om dit mogelijk te maken. Iets voor Gijs, iets voor Sara en iets voor zich zelf. Daarna naar de hal met allemaal eettentjes. Geuko nam kiptenders met ghostpeper saus van popey's, Patat en een mangodrankje. Voor dat we het wisten waren we weer terug en was het inmiddels 19:00. Om dat er veel georganiseerd moet worden tijdens de trip neemt het allemaal wat meer tijd in beslag vandaar dat we iets minder kunnen doen als anders maar Geuko is geslaagd en heeft wat hij zelf al meer dan een jaar heeft voorbereidt. Eenmaal terug gaat het hele avond programma van start. Op voor weer een lange avond. Morgen een cheesecake, daar heeft hij zin in, en voor de rest van de dag weer een vol dagje therapie en een andere oplossing om die co2 waardes te krijgen.