7641 05 04 2024 05 kleinGelukt?.....of toch niet?
Na weer een kort nachtje beginnen we weer de dag met alle ochtend zorg. Geuko heeft wel goed geslapen.
Fysio begint al mooi op tijd. Eerst maar eens rekken en strekken voor de rug. Daarna gaan zitten zonder nekkraag na een potje farkelt, soort yatzhee. Aansluitend een duo therapie voor het eerst na lange tijd staan en daarnaast met de armbrace en elektrostimulatie bezig geweest.
 Dat was een nog al pijnlijke ervaring, de harnas te strak en door het lange staan gaat alles zeer doen na een bepaalde tijd.  Maar o, wat doet ie dat goed hé? Tijdens de pauze wilden ze weer een poging doen met bloedprikken. Eerst maar iemand laten kijken of het überhaupt lukt. De slagingskans is nu wel erg klein aangezien het de vorige keren ook niet is gelukt. Geuko mocht nog een lekkere cheesecake uit zoeken.  Twee zelfs omdat hij het allemaal zo goed toelaat. Het is zo heavy en vol calorietjes, elk puntje weegt bijna 400gr namelijk. Ze gaan nu dan toch een ander soort vingerprikje proberen. Het is gelukt!! We hebben de buisjes bloed!! Half uur later belt het lab vanuit Johns Hopkins. (Het ziekenhuis waar ze mee samenwerken) dat de eerste poging niet is gelukt. Machine weigert op 1 of andere manier het bloed te analyseren en het labeltjes zat in het zakje i.p.v. er op. Ze proberen het later in de middag nog een keer want dit gaat prima om dit vaker te doen. Alweer is het volgens ons allemaal goed gelukt. Nu op hoop van zegen….lab belt…… het was niet genoeg terwijl de buisjes van voor naar achter vol zaten, dopjes er op, in een steriel zakje. Morgen maar weer proberen in alle rust met de nieuwe van het lab.  Gelukkig ervaart Geuko deze manier minder erg en minder heftig. De waarom vraag dat dit nu wel kan laat papa maar even voor wat het is, als het maar lukt wat nodig is.
Na de lunch, alle middagzorg en de bezoekjes van specialisten, is het weer tijd voor therapie. Recht liggen, of dat gelukt is? Nou en of. Hele rare gewaarwording om te zien, het zijn allemaal doeltreffende kleine dingetjes en maniertjes. Als afsluiter van de dag met ergo, cupcakes maken en tijdens het wachten op de oven, wat spelletjes Uno flip, net alsof we thuis zijn.
Eindelijk is de cheesecake gearriveerd van de cheesecake factory. Geuko gaat daar 2 of meerder dagen lekker van smullen. Het is niet zomaar gebak. Ze wegen per stuk een kleine 400 gram. Een White chocolate raspberry en een oreo extreme, daarna nog een beetje eten en start de avond zorg. Een hele lijst met handelingen, hopelijk kan papa nu op tijd naar zijn hotel om zijn was te kunnen draaien en wat andere achterstallige zaken af te handelen. Morgen 1 dubbele therapie en dan heeft hij 1,5 dag vrij. Goed weekend allemaal!!